måndag 9 nov

Galnaste Galsnaste...
Jag är en expert på att flyga bort i mina egna tankar och inte alls se eller höra vad som försigår omkring mig.
Har även ärft ett otroligt dåligt minne så jag lyckas tappa bort massa kära ägodelar stup i kvarten. Jag använder min almenacka som bibel och försöker skriva ner allt jag ska minnas att göra i den och var jag har saker men ändå sviker min hjärna mig och jag lämnar ifrån mig saker utan att tänka. Förra fredagen var det min telefon som jag fick tillbaka. Denna var det en påse på tåget. just det på tåget också! då är der ju stor chans att man vet med vem och vart den vandrar iväg.
I påsen fanns lösögonfransar på Make Up Store á 169 kr, HM fransar á 39 kr, Crazy Lenses á 299 kr och en mössa. Inte nog med det är min ipod magiskt försvunnen efter fredagens bravader.

Förstå hur illa jag tycker om mig själv när jag gör det om och om igen. MEN fick iofs ett samtal nyss av en vän som sa att de hade hittat min ipod på efterfesten. Tur i oturen måste jag säga!

Skånetrafiken har så lång kö när man ringer så jag får vänta tills senare och kolla med hittegodsavdelningen.
Har redan pratat med dem och väntade 4h tills tåget kom tillbaka till stationen där de skulle lämna påsen om de hade hittat den men ingen tur där inte. Kan ju ärligt talat säga att jag nog hade velat behålla en sådan påse om jag hittat den så frågan är vad mina medpassagerare tänkte? :/

måste skärpa till mig! & så även i Matte C

KRAM!


tisdag 3 nov

dagen:
provat studentmössa, fixat tatueringstid till J, fika på EH med Nellie & vandra på kullagatan.
Köpte en kofta som om jag inte har tillräckligt många redan..:)
Gjorde mycket god hemmalagad soppa UTAN några färdiga ingredienser.
kollat på DH
beställt stövlar och kappa från LaRe  
planerat morgondagen;
 tvättid kl 0700 - lunch på någon av de 14(!) restauranger vi nu har att välja mellan - B-town för att planera PA, kvalitetstid med familjen och hämta mina skolfoton, baksaker, pengar - förhoppningsvis ta tåget hem innan det är torsdag.

..och använt aldeles för många udda förkortningar helt avsiktiligt.


Angående studentmössor, döda mig!

dessutom fick jag inte behålla min tvättid för mig själv utan 9A ?? knackade på och ville ha tiden så jag föreslog att vi delade på den och jag gissar att jag inte får tillgång till tvättstugan allt för lång tid. försökte vara snäll....
varför, varför, varför har man inte egna tvättmaskiner i lägenheter??? för tusan!

TC

måndag 2 november

Jag somnade aldrig inatt, jag låg och vände och vred fram tills kl 06.30. Försökte allt men kunde inte somna. Har oftast inte problem att somna men det är antagligen för att jag vänt på dygnet och inte somnat före 3 på hela lovet. Sov en stund mellan 8-10 sen väckte mamma mig med ett samtal. Förstod desutom att jag vaar tvungen att gå upp och komma igång så jag kan vända tillbaka. Jag ville verkligen inte missa skolan idag. ACK!

Nu läser jag en skäckroman och ikväll ska jag bli bjuden på pizza, mmmh!

 


måndag 2 november

Jag somnade aldrig inatt, jag låg och vände och vred fram tills kl 06.30. Försökte allt men kunde inte somna. Har aldrig haft problem att somna men det är antagligen för att jag vänt på dygnet och inte somnat före 3 på hela lovet. Sov en stund mellan 8-10 sen väckte mamma mig med ett samtal. Förstod desutom att jag vaar tvungen att gå upp och komma igång så jag kan vända tillbaka. Jag ville verkligen inte missa skolan idag. ACK!

Nu läser jag en skäckroman och ikväll ska jag bli bjuden på pizza, mmmh!


måndag 2 november

Jag somnade aldrig inatt, jag låg och vände och vred fram tills kl 06.30. Försökte allt men kunde inte somna. Har oftast inte problem att somna men det är antagligen för att jag vänt på dygnet och inte somnat före 3 på hela lovet. Sov en stund mellan 8-10 sen väckte mamma mig med ett samtal. Förstod desutom att jag vaar tvungen att gå upp och komma igång så jag kan vända tillbaka. Jag ville verkligen inte missa skolan idag. ACK!

Nu läser jag en skäckroman och ikväll ska jag bli bjuden på pizza, mmmh!


still sunday..or actually 50 min monday

Kl 9 skulle jag äta på haket men 20 i 8 knackar det på dörren och det var inte Alex utan fyra andra killar som crashade lägenheten. Jag satt mitt uppe i gossipgirl med en rosa handuk runt håret. De ville baka, äta chips och dricka kaffe så de gjorde vi. Statiol har inget bakpulver, inget kakao, inget kokos eller pärlsocker, inga sourcreambearneasechips och ingen gräddfil. ALLT var slut. Så våra negerbollar var gjorda av smör, chokladpulver & krossade chokladlinser. Mindre gott kanske. och jag önskar att min toa har ett fönster som går att öppna...

Jag skulle gå och lägga mig i tid idag, jag har gick inte och la mig i tid. Killarna gick för 10 minter sedan. 

  Galet med måste älska det. spontant och precis DET som inte händer när man bor mitt ute i ingenstans någonstans i närheten av inte ens en stad.

åter igen, ingen saknad av Båstad. Dock börjar jag få en lite tom känsla i magen av att inte få träffa några som spenderar aldeles för lite tid i min närhet och som jag inte träffar alls lika ofta som varje dag. 
 


söndag 1 nov

November...tiden går aldeles för snabbt.
Miccis är 19, Sophie är 20 och om några månader ska jag också fylla år sedan skola sedan student. För tusan, jag vill alltid vara ung för alltid.
Lovet var fint och har haft många bra stunder med underbara människor!

Sammanfattningsvis var Halloween först utklädning och fördrinka hos mig sedan till Daniels fest och in i dimman. Åkte spontant med Joel till Tempel där jag på något vis lyckats lägga ifrån mig min mobil, suprise suprise.

...gillade gårdagen med massa flum från min sida. Kunde inte sluta skratta åt en meny från en hemkörningsfirma och ingen kunde bestäma sig för vad vi skulle äta så det blev aldrig någon mat. Som tur var påminde Madde i ett samtal om att vi skulle på Sofias middag på kvällen och guud så gott det var. Magen sa inte emot som jag trodde den skulle göra efter fredagens alkoholintag så hade riktigt mysigt med himelsk tårta, Bols och tjejsnack.

och ja, de hittade min mobil i bardisken.

Gillar starkt att åka bil, vill ha körkort!
Flyttade in i lägenheten med 5 min från buss/tåg och nu vill jag inte åka några bussar, haha!


RSS 2.0